Babylights

Når vi laver Babylights er det lidt på samme måde, som når vi laver traditionelle lyse striber, vi laver dem bare enormt tynde og fine, og lægger foliepakkerne tættere sammen.

Derfor er det en større behandling, der er langt mere tidskrævende - Her i salonen laver jeg slet ikke de traditionelle striber mere. Babylights er det flotteste og mest naturlige.

Babylights er en farveteknik, som især er super populær blandt blonde piger, som ønsker spil i deres lyse hår. Men naturligvis kan Babylights også sagtens laves på brunetter og rødhårede. Når man laver denne farveteknik, blender striberne godt ind med sin grundfarve, hvilket resulterer i en super flot helhed på farven.

Vedligeholdelsen er heller ikke lige så krævende som normale lyse striber, da striberne er så fine og naturlige, og derfor bliver udgroning ikke så markant.

Behandlingstiden variere mellem 3-4 timer, kommer an på mængde hår og udgangspunkt.


Alle farve & kemiskebehandlinger er inkl Olaplex 

CUT

Womens hair

Dameklip

Denne behandling er en klipning når frisuren trænger til at blive frisket op. Skal have klippet en god bid af, en frisure, layerscut, etager eller måske pandehår.
Læs mere

Studs - Dame

Det er en solo behandling, en hurtig behandling til dig med langt hår (længere end skulder) der har travlt eller kun vil have klippet dine spidser, og ønsker at komme ofte og holde din klipning vedlige - OBS! Kom altid med nyvasket, tørt og glattet hår.
Læs mere

Dameklip nyt look

En klipning for dig hvor du skal have klippet en helt ny frisure og får et helt nyt look. Jeg skal bruge lidt mere tid til denne behandling, derfor er det vigtigt at booke den hvis du ønsker nyt look.

F.eks at du har langt hår men ønsker en cool page.
Læs mere

Balayage

Balayage er en farveteknik, der giver dig naturligt og solkysset look.

Det er også den ultimative hårtrend for kvinden, der ikke ønsker skarpe udgroninger eller for meget vedligeholdelse.

Teknikken giver nemlig ikke udgroninger på samme måde som andre hårfarveteknikker, da håret farves et stykke fra bunden, så den naturlige hårfarve giver en masse dybde til looket.

Er du mere til det kolde look, kan man bare give håret en gloss efter dit ønske.


Behandlingen tager ofte 3-4 timer. 

Alle farve & kemiskebehandlinger er inkl Olaplex 


Color Correction

Color correction er når dit hår skal igennem den store forandring, eller forvandles til noget helt nyt. Når dit hår bliver farvet helt igennem fra bund til spids.

Det kan f.eks være at du er helt lys, med gamle babylights og udgroning og nu ønsker en mørkere farve, eller en balayage effekt i stedet for babylights. Eller du ønsker en helt ny tone og en dybere bund, end din nuværende farve.

Behandlingstiden variere meget, det kommer an på udgangspunkt og ønsket. 

Alle farve & kemiskebehandlinger er inkl Olaplex.


LASH & BROWS

Lash Lift

Lash lift er en behandling, hvor vipperne bukkes permanent. Derefter farver man dem og giver dem til sidst en keratin kur behandling.

Det giver virkelig en smuk kant til ansigtet, nogle kan helt undvære mascaraen, mens andre får nemmere ved at ligge den efter de har fået lash lift.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt last lift.
Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men der afventes og du kan få et nyt lift 3-4 uger efter. det dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine last liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.
Læs mere

Brow Lamination

Det kan sammenlignes med en permanentbehandling for dine bryn.
- Hårene behandles med en plejende keratinvæske, som hjælper manipulerer med formen og groretningen og får dine bryn til at synes længere og fyldigere.
Og man kan f.eks få buskede bryn
Læs mere

Vipper & bryn

Jeg tilbyder også farve af øjenvipper og bryn. Samt ret med pincet eller voks på brynene.
Læs mere

CUT

Mens hair

Herreklip

Alm herreklip med maskine og saks, eller kun med saks.
Læs mere

Herre kvik klip

Til dig der bliver klippet ofte. Indenfor 3 uger.
Læs mere

Permanente krøller

Til dig som ønsker krøller i toppen.
Læs mere

pH Botox Treatment

Denne luksus hårkur, har en effektiv virkning omgående, et genopbyggende sytem med anti-age effekt, der giver fornyelse af håret samt fylde. Reparer ødelagt, bleget og livløst hår og styrker det.
• Kuren vil efterlade håret silkeblødt, fyldt med fugt og med masser glans.

Kuren har en holdbarhed på 6 uger - det anbefales at købe pleje produkterne, som er skræddersyet til kuren med hjem. Der øges holdbarheden af kuren med ydeligere 6 uger.

Hairtalk Extensions

Det internationalt anerkendte extensions brand Hairtalk® extensions, er den førende leverandør af Remy menneskehår til professionelle saloner i over 50 lande.Hairtalks mission var at skabe en hurtig, sikker og simpel metode. Som den globale markedsleder af tape extensions, er Hairtalks unikke fordel 100% Remy menneskehår, kombineret med den ultra tynde premium medicins kirurgiske tape.Resultatet er en diskret, nærmest helt usynligt, hurtig og ikke-skadelig hår forlængelse, der blender perfekt med dit eget eget hår.Ring på 21 20 01 31 eller skriv for at booke tid til en konsultation.Det internationalt anerkendte extensions brand Hairtalk® extensions, er den førende leverandør af Remy menneskehår til professionelle saloner i over 50 lande.

Hairtalks mission var at skabe en hurtig, sikker og simpel metode. Som den globale markedsleder af tape extensions, er Hairtalks unikke fordel 100% Remy menneskehår, kombineret med den ultra tynde premium medicins kirurgiske tape.

Resultatet er en diskret, nærmest helt usynligt, hurtig og ikke-skadelig hår forlængelse, der blender perfekt med dit eget eget hår.

Ring på 21 20 01 31 eller skriv for at booke tid til en konsultation.

Olaplex Stand Alone Treatment

Olaplex stand alone treatment er en behandling som kun udføres hos en frisør, og som kan genopbygge med 99.9%, dermed er den det mest intense og genopbyggende. Olaplex salon kurbehandling, skræddersyes efter hvilken genopbygning dit hår behøver, og resultatet bliver derfor både synligt og mærkbart allerede efter første behandling. Håret genopbygges indefra med fornyet styrke og elasticitet, de ødelagte svovlbindinger repareres og hårets glans og blødhed, genoprettes. 

4-in-1 masken, giver ekstra fugt & du får maximal effekt ud af din stand alone kur. Kan tilkøbes for 99,-